Заснув за кермом. У Польщі перекинувся автобус сполученням Чернівці – Щецин

Новини, Суспільство

2 лютого поблизу села Кольонія-Седліщкі, що за 26 кілометрів від Любліна, з’їхав у кювет автобус сполученням Чернівці – Щецин. У салоні перебували 25 пасажирів. Вони отримали незначні травми.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на місцевий сайт “Курєр Люблінський”.

Аварія трапилася о 21:00.

“За кермом автобуса перебував 57-річний громадянин України. За попередньою інформацією, водій заснув за кермом і спричинив ДТП. На щастя, швидкість транспорту була невелика і тому ніхто не травмувався”, — повідомила журналістам сайту речниця поліції у Свідніку Ельвіра Домарадзька.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працювали екстрені служби: рятувальники, пожежники, медики та поліцейські. Зі слів медпрацівників, дві людини отримали легкі травми. Їм надали допомогу на місці.

Як йдеться на сайті “Кур’єр Люблінський”, алкотестер показав, що водій автобуса був тверезий. Його оштрафували на 1 500 злотих.

Пасажирів привезли у пожежну частину у Пясках. Там вони чекали на автобус, який довіз до пункту призначення.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.