У Калуші збудують спорткомплекс вартістю 145 млн грн

Новини, Суспільство

Сьогодні, 2 лютого, управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради оголосило тендер на нове будівництво багатофункціонального спортивного комплексу.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Курс ІФ.

Очікувана вартість робіт – 145 110 556 гривень. Фінансування буде здійснюватися за рахунок коштів Державного бюджету та бюджету Калуської міської територіальної громади.

Спорткомплекс планують збудувати на вулиці Ринковій в Калуші до кінця 2023 року. За умовами тендеру підрядник протягом 5 робочих днів має отримає аванс у розмірі 30% від вартості будівництва, решту – після завершення робіт.

Відповідно до проєкту це буде чотириповерхова будівля. Спортивний блок вміщуватиме універсальний спортивний зал для гри в гандбол, баскетбол, волейбол, бадмінтон та теніс на 461 глядача; тренувальний зал для фітнесу та тренувальний зал для спортивної боротьби.

У житловому блоці спорткомпексу передбачається спорудження гуртожитку на 60 місць та кафе на 30 місць.

Для опалення спортивного блоку планується встановлення дахових кондиціонерів з газовим нагрівом, а для опалення житлового блоку встановлять дахову котельню на газовому обладнанні. Тендерні пропозиції приймаються до 18 лютого цього року.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.