Нові супутникові знімки військ РФ: збільшують техніку й розгортають намети (фото)

Новини, Політика

На нових супутникових знімках російських військ в Білорусі, окупованому Криму та західних областях РФ видно, як розгортають намети й збільшують кількість військової техніки, зокрема ракетні комплекси “Іскандер-М”.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на twitter-сторінку кореспондента Buzzfeed Крістофера Міллера.

Упродовж останніх кількох тижнів Maxar Technologies, яка робить знімки військ зі своїх супутників, зафіксувала суттєве збільшення російських підрозділів на території Білорусі.

Крім того, майже на всіх полігонах та військових базах, які вдалося зафіксувати супутникам, видно розгортання наметів та активність особового складу. Зокрема, на багатьох полігонах помітні ознаки навчального застосування артилерії та техніки в ході бойових операцій.

На полігоні в Осиповичах, менш ніж за 100 км від Мінська, помітне розташування оперативно-тактичних ракетних комплексів “Іскандер-М”. Із цього місця вони можуть сягати Вільнюса, Києва, Варшави та Львова.

Біля Бреста на полігоні видно велику кількість важкої військової техніки та наметів для особового складу.

У тимчасово окупованому криму на полігонах біля Євпаторії, Бахчисарая та Керчі видно велику кількість наметів та важкої техніки.

На полігоні “Погоново” у Воронезькій області РФ (за 260 км від Харкова) видно тренувальний табір, на якому активно ведуть навчальні стрільбища, та велику кількість наметів.

Усі знімки зроблені в другій половині січня та 1-2 лютого.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.