У Калуші 27-річний чоловік обікрав та підпалив торгові кіоски (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

29 січня близько 3 години ранку до поліції надійшло повідомлення від рятувальників, що в Калуші на вулиці Дзвонарській горять кіоски.

Про це повідомляє  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на обласну поліція.

На місці події негайно виїхали працівники карного розшуку, слідчо-оперативна група та експерт-криміналіст. У ході проведення слідчих дій, опитавши свідків та очевидців події, переглянувши камери відеоспостереження, поліцейські встановили, що невідома особа шляхом пошкодження вікна проникла досередини кіоску, звідки вчинила крадіжку. Після скоєного зловмисник підпалив торговий заклад та з місця події втік.

Внаслідок підпалу пошкоджено два кіоски, з людей ніхто не постраждав.

Правоохоронці негайно розпочали оперативні заходи, щодо встановлення особи, причетної до скоєння злочину.

За декілька годин поліцейським вдалося встановили та затримали зловмисника за місцем його проживання.

Ним виявився 27-річний калушанин. Чоловік уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

 

Фігуранта слідчі затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) та ч. 2 ст.194(Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.