Арахамія відреагував на викриття депутата Кузьміних на хабарі: порівняв із Порошенком

Кримінал, Новини, Політика

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія прокоментував викриття депутата Сергія Кузьміних на отриманні хабаря, порівнявши зі справою п’ятого президента Петра Порошенка.

Про це повідомляє  щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на telegram-канал речниці фракції “Слуга народу” Юлії Палійчук.

“Дорогі друзі, ми, як і ви, дізналися зі ЗМІ інформацію про те, що народного депутата Сергія Кузьміних затримало НАБУ.

Для нас ця новина стала шоком, бо Сергій Кузьміних – волонтер, брат легендарного комбата “кіборгів” Олега Кузьміних, який героїчно захищав нашу незалежність, гідно пройшов полон і після нього зміг повернутися на службу. Тому Сергій Кузьміних мав від команди величезний кредит довіри.

Але якщо він вчинив злочин, то має понести відповідальність згідно із законом. І в цьому випадку ми не будемо прикривати правопорушення патріотичними гаслами, як це роблять деякі політики, які мають на руках підозру в державній зраді. Закон один для всіх, незалежно від прізвищ і біографії. Колишні заслуги перед країною не є і не повинні бути амністією ні для кого” – сказав Арахамія.

Арахамія додав, що нинішній інцидент і робота детективів Національного антикорупційного бюро з викритят злочину свідчить про їхню незалежність від влади та ефективність.

Він привітав зусилля “зусилля антикорупційної інфраструктури з виявлення корупційних правопорушень”.

Увечері 28 січня детективи НАБУ спільно з ДБР викрили народного депутата від партії “Слуга народу” Сергія Кузьміних на отриманні хабаря. Наразі відомо, що депутат причетний до зловживань на закупівлях медичного обладнання.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.