Обстежили понад 165 гектарів: на Прикарпатті вже другу добу шукають чоловіка

Кримінал, Новини, Суспільство

Галицькі  поліцейські розшукують мешканця територіальної громади. Розшукується безвісти зниклий чоловік Щурик Михайло Васильович, 1944 року народження.

Як повідомляють в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, мешканець села Козино пішов з дому в обідню пору 23 січня та наразі його  місцеперебування невідоме, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

До поліції звернувся син зранку, 24 січня.

На місці події створили 5 пошукових груп з-поміж працівників поліції, рятувальників, лісників та місцевого населення, які обстежили близько 165 га території, з них 60 га рятувальники.

Всього залучили 35 осіб, двох собак та чотири одиниці техніки, з них від ГУ ДСНС в області 10 рятувальників, дві собаки та дві одиниці техніки.

За рішенням працівників поліції пошукові роботи в с. Козина призупинено, зниклого чоловіка не виявили.

На 26.01.2022 запланували продовження проведення слідчо-оперативних дій працівниками поліції та залучення квадрокоптеру з оператором від галицьких рятувальників.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.