Шукають рятувальники, поліцейські та лісники. На Прикарпатті зник 77-річний чоловік (фото)

Новини, Суспільство

Поліцейські Івано-Франківщини розшукують 77-річного жителя села Козина Галицької територіальної громади Михайла Щурика.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінці обласної поліції.

Як йдеться у повідомленні, чоловік пішов з дому 23 січня і досі його місце перебування невідоме. Про зникнення прикарпатця у поліцію повідомив його син вранці 24 січня.

Шукають рятувальники, поліцейські та лісники. На Прикарпатті зник 77-річний чоловік

До пошуку Михайла Щурика долучилися і прикарпатські рятувальники. На Facebook-сторінці Держслужби з надзвичайних ситуацій в області йдеться, що у Козині створили п’ять пошукових груп, у які входять поліцейські, надзвичайники, лісники та місцеві жителі.

“Всього залучили 35 людей та чотири одиниці техніки, з них від управління Держслужби з надзвичайних ситуацій — десять рятувальників, дві одиниці техніки та дві собаки”, — йдеться у дописі.

Прикмети зниклого: зріст приблизно 170 см, худорлявої тілобудови, коротке сиве волосся, сірі очі. Був одягнений у чорну балонову куртку, чорні штани, синій картуз та чорні чоботи.

“Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку зниклого, прохання негайно телефонувати на лінію 102 або за телефонами: 03435 2-14-62, 067 959 22 06”, — закликають у поліції.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.