На Прикарпатті у лікарні помер велосипедист, якого збив автомобіль

Кримінал, Новини, Суспільство

На Івано-Франківщині у Коломийській центральній районній лікарні помер велосипедист, якого 15 січня збив автомобіль. Тоді ж його з травмами доставили у медзаклад.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

Як йдеться у дописі, 24 січня 09:39 медик Коломийської центральної районної лікарні поінформував поліцію про те, що в лікарні помер 50-річний житель с. Королівка Тлумацької територіальної громади.

Чоловіка доставили у лікарню 15 січня 2022 року о 21:25 з тілесними ушкодженнями, які отримав внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

“Поліцейські встановили, що 15 січня приблизно о 20:40 у Коломиї на вул. Мазепи, водій автомобіля Opel Astra не врахував дорожню обстановку. У результаті машина збила велосипедиста, який рухався в попутному напрямку. Чоловіка з травмами доставили до Коломийської ЦРЛ”, — йдеться у дописі.

За кермом була 39-річна жителька с. Воскресінці Коломийської територіальної громади.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.