У Івано-Франківську трапилося ДТП за участю “швидкої допомоги” та легковика (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

22 січня близько 19.55 год. на перехресті вулиць Коновальця – Сахарова, що у місті Івано-Франківську  трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Вулицею Коновальця в увімкненими проблисковими маячками рухалася автомашина Peugeot Boxer екстреної та невідкладної допомоги у цей момент  у її праве крило в’їхав легковик Citroën.

У наслідок аварії у «швидкої допомоги»  пошкоджено праве крило, бампер та заднє колесо. У легковика істотно пошкоджено передню частину автівки.

На місці пригоди  працював наряд патрульної поліції, тілесних ушкоджень ніхто з учасників ДТП не отримав.

Свідок аварії Юрій розповів, що автомобіль “швидкої” їхав вулицею Коновальця в напрямку Січових Стрільців.

“Перед каретою невідкладної допомоги загорівся червоний сигнал світлофора. Тоді водій “швидкої” увімкнув проблискові маячки й поїхав. У результаті — зіткнувся із Citroën. “Швидка” їхала з виклику, тому що перед аварією я йшов вулицею Коновальця та бачив, що автомобіль медиків стояв біля будинку. Сирени не було”, — розповів свідок аварії Юрій.

Речниця патрульної поліції в області Христина Мриглід підтвердила, що 54-річний водій автомобіля “швидкої” їхав на червоний сигнал світлофора з увімкненими проблисковими маячками.

“Водій “швидкої” був неуважний, не впевнився в безпеці дорожнього руху та зіткнувся з легковим автомобілем. Натомість 32-річний водій легковика Citroën C4 не надав перевагу в русі автомобілю, який їхав з увімкненими проблисковими маячками”, — повідомила Христина Мриглід.

З її слів, на обох водіїв поліцейські склали протокол за ст. 124 КУпАП.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Якщо Ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися, разом ми збудуємо Європу в Україні!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.