В Івано-Франківську помер директор департаменту соцполітики ОДА Володимир Корженьовський

Новини, Суспільство

19 січня в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні помер директор департаменту соціальної політики облдержадміністрації Володимир Корженьовський.

Про це Суспільному розповів голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій Назарій Іванів, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

З його слів, Володимир Корженьовський помер о 17:50 в реанімаційному відділенні медзакладу.

“Вчора (18 січня — ред.) його терміново госпіталізували в реанімацію. Він помер від важкої раптової хвороби, яка була несумісна з життям”, — розповів Назарій Іванів.

Володимиру Корженьовському був 51 рік, повідомляють на Facebook-сторінці Івано-Франківської облдержадміністрації.

“У засвіти відійшла хороша і чуйна людина, люблячий батько та чоловік, фахівець своєї справи, відповідальний та справедливий керівник. Володимир Корженьовський володів мистецтвом керівництва, вмів приймати правильні рішення, завжди підтримував та допомогав тим, хто опинився у скруті. Це була людина, яка до останньої хвилини жила улюбленою справою, була взірцем високого професіоналізму, непереборної сили духу та життєрадісності”, — йдеться у дописі.

Що відомо

Володимир Корженьовський двічі очолював Тлумацьку міську раду протягом 2010-2017 років. З 2018 року Володимир Корженьовський керував департаментом соціальної політики облдержадміністрації. У 2020 році від політичної партії ВО “Платформа громад” балотувався в Івано-Франківську обласну раду.

Якщо Ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися, разом ми збудуємо Європу в Україні!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.