Зеленський повинен невідкладно звернутись до нації з тим, що буде робити влада для захисту країни – Арсеній Яценюк

Новини, Політика, Суспільство

Володимир Зеленський повинен невідкладно звернутись до нації з тим, що буде робити влада для захисту країни, а Рада має зібратися на позачергове надзвичайне засідання за присутності Президента, уряду, військового командування.

Про це заявив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер “Народного фронту”Арсеній Яценюк у дописі на Facebook. , пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Він наголосив, що ймовірність нападу Росії на Україну збільшується: “Путін продовжує ескалацію проти України і нарощує шантаж”.

“Захід став чітко на захист України. Вся світова спільнота б’є у дзвони на захист України. Всі, окрім керівництва України.  Адже воно зайнято боротьбою з Петром Порошенком, а не боротьбою проти агресії”, – наголосив він.

Володимир Зеленський, підкреслив Арсеній Яценюк, повинен невідкладно звернутись до нації “і сказати людям правду про те, чого очікувати і що буде робити влада для захисту країни”.

Він також наголосив, що повинно бути скликано позачергове надзвичайне засідання Верховної Ради України за присутності Президента, уряду, військового командування:

“РНБО України має працювати в щоденному режимі і стати органом координації оборони держави”.

“Всі національні сили повинні об’єднатись для найвищої мети – захисту України. Історія нам не пробачить помилки чи поразки. Історія поважає відважних і достойних”, – підкреслив Арсеній Яценюк.

Якщо Ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися, разом ми збудуємо Європу в Україні!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.