Поліція розшукує прикарпатку, яка залишила без нагляду чотирьох малих дітей (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство
Дуже часто працівники ювенальної превенції приділяють більше уваги дітям, ніж власні батьки.
Вчора ювенальні поліцейські Івано-Франківського РУП отримали інформацію, про те, що жителька міста Івано-Франківська залишила чотирьох малолітніх дітей самих удома без нагляду на добу.
Про це повідомляє Ювенальна Превенція Прикарпаття, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.
Спочатку поліцейські доставили дітей на обстеження до лікувального закладу, де з’ясовано, що 4-місячне немовля потребує медичної допомоги, інших діток поміщено до центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Сама ж матір, досі не з‘явилася вдома, враховуючи це можна вважати, що доля дітей їй неважлива. Як тільки поліцейські встановлять місце її перебування, горе-матір відразу буде притягнено до адміністративної відповідальності.
Притягуючи батьків до відповідальності, поліцейські передусім прагнуть спонукати збайдужілих чи непутящих дорослих до виправлення ситуації в інтересах їх же власних дітей.
Від початку цього року працівники ювенальної превенції Прикарпаття вже зафіксували близько півсотні фактів невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

Якщо Ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися, разом ми збудуємо Європу в Україні!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.