Юлія Тимошенко: Сьогодні найперше завдання влади – зупинити зростання цін

Новини, Політика, Суспільство

Уряд допустив нечувану промислову інфляцію, яка вже за лічені місяці призведе до подорожчання усіх товарів та послуг.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на заяву Голови партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко на офіційній сторінці у Facebook.

«Батьківщина» наполягатиме, аби вже з перших днів роботи Верховна Рада ухвалила пропозиції команди Юлії Тимошенко, які захистять людей від непрофесійних дій влади.

«Я наполягатиму, аби парламент одразу після новорічних канікул виніс на розгляд та схвалив ініціативи «Батьківщини»: щодо стримування цін, підтримки виробників, зниження тарифів для населення та промисловості тощо», – наголосила Юлія Тимошенко.

Лідер партії зазначила, що за офіційними даними Держстату, ціни на продукцію промисловості у 2021-му зросли на 62,2%. Це найбільше зростання за останні 25 років.

Але, за словами політика,  головна небезпека в іншому, бо фактично, це – реальний показник інфляції, яка вже за кілька місяців призведе до подорожчання всього.

«Зростання промислових цін відіб’ється на вартості кожного товару, гаманці кожного громадянина, бюджеті кожної родини», – застерегла Юлія Тимошенко.

У цей час, за словами Голови «Батьківщини», уряд, замість активних дій, вкотре доводить свою цілковиту розгубленість та нерозуміння процесів.

«Виробникам потрібні енергоносії за посильними цінами, а не чиновницькі приписи, а людям – гроші для підвищення купівельної спроможності, а не продуктові картки», – запевнила політик.

Вона нагадала, що весь минулий рік «Батьківщина» намагалася  напоумити владу, пояснити, що вони обіцяли завершити епоху бідності, а не поглибити її,  попереджали про всі небезпеки, пропонували конкретні рецепти.

«У нинішньому році ми продовжимо цю марну справу. Раптом, у 2022-му трапиться диво, і здоровий глузд нарешті переможе: «слуги народу» зрозуміють, що їхні дилетантські експерименти дорого обходяться людям. У прямому та переносному значенні», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Якщо Ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися, разом ми збудуємо Європу в Україні!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.