У Коломиї відбулися громадські слухання щодо тарифів у громадському транспорті (відео+фото)

Відео-новини, Економіка, Новини, Політика, Суспільство

13 січня в Народному домі зібралися перевізники та мешканці громади, щоб обговорити тариф на проїзд у громадському транспорті.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Участь у слуханнях також взяв і керівник аудиторської компанії, яка здійснювала прорахунок рентабельної вартості проїзду. Як він пояснив, з 2018 року, коли востаннє змінювали тарифи, зросли як ціни на паливо та розхідні матеріали, так і заробітна плата. Тому наразі вартість проїзду необхідно коригувати, повідомив міський голова Богдан Станіславський.

Як зазначається, у ході обговорення перевізники зазначили, що зміна тарифу дозволить їм виживати. Своєю чергою мешканці громади підкреслили, що якість обслуговування не відповідає нормі. Як мінімум – перевізники не дотримуються графіку руху. Через це люди елементарно не можуть вчасно потрапити на роботу та доїхати додому після неї.

“Переконаний, що всі зацікавлені сторони почули один одного й надалі ситуація покращиться. Більшість учасників громадських слухань підтримали зміни тарифу. Попри це, до наступного засідання виконавчого комітету громадськість може надати свої пропозиції та рекомендації, які розглянуть члени виконкому перед остаточним

 рішенням”, – написав голова громади.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.