Франківські та донецькі журналісти обміняються досвідом (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Два регіони – виклики одні. Франківські та донецькі журналісти об’єднуються, аби налагодити соціальні, культурні та економічні зв’язки. Завдяки проєкту “Схід і Захід: журналістський обмін” представники ЗМІ зможуть відвідати регіони та розповісти про життя людей, які там мешкають.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на РАІ.

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко запевняє, у їхньому регіоні є що показати прикарпатським журналістам. Зокрема, оновлену соціальну інфраструктуру й природні пам’ятки, а ще познайомити з людьми, які тут мешкають. Відтак, чиновник впевнений, це проєкт допоможе розвіяти міфи.

Учасником проєкту став й журналіст Ігор Марковський. Він вважає, що Схід та Захід України – різні. Та в цьому немає нічого поганого й потрібно шукати точки дотику.

Проєкт «Схід-Захід: журналістський обмін» триватиме близько двох місяців. Наприкінці січня представники прикарпатських ЗМІ поїдуть у Краматорськ. Натомість гості з Донецька завітають на Івано-Франківщину.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.