На Буковелі з’явилися Ді Капріо і Трамп: тут відкрили музей воскових скульптур (фото)

Новини, Суспільство

Квиток до нового буковельського музею можна придбати за кошти єПідтримки. Відвідувачі приходять сюди, щоб зробити фото з відомими політиками й акторами.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ТСН.

В новому музеї можна побачити понад 20 світових знаменитостей. Скульптури робили відповідно до їх прототипів: зіркам ретельно підібрали одяг, зачіски,

Фігури виготовлені з силікону, а зверху вкриті воском. На виставці є Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо, Брюс Віліс, Адель, Дональд Трамп та інші знаменитості.

Воскових людей виготовили в одній з найкращих майстерень у світі – вона співпрацює з музеєм Мадам Тюссо. Фігури зроблені за найсучаснішими технологіями.

На Буковелі з'явилися Ді Капріо і Трамп: тут відкрили музей воскових скульптур

В колекції будуть українці

Згодом експозицію обіцяють доповнити українськими зірками. Гості зможуть повідомити, кого хочуть бачити, за допомогою голосування.

Поки найбільше голосів за Кузьму Скрябіна та братів Кличків.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.