Вражаюча жива шопка від франківських акторів (фото)

Новини, Суспільство

У неділю, 9 січня іванофранківці та гості міста мали нагоду помилуватися незвичною різдвяною шопкою – з живими акторами. Щоправда, не всі одразу зметикували, що ці фігури – живі.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Бліц-Інфо”.

Так, на франківській стометрівці чотири години у незворушних позах простояли “живі скульптури”. Тут і ангел, і три царі, і свята родина та пастушки, що прийшли привітати народжене дитя. І лише відпрацьовані, ніби механічні, рухи видають у скульптурах живих людей.

Франківець Андрій зізнається, що не одразу зрозумів, що перед ним – живий актор, а не нежива скульптура.

“Спочатку здалося, що ангел з паперу, але коли він ворохнувся, то зрозумів, що це жива людина. Радий, що вирішили з рідними тут пройтися, бо інакше б і не побачив такого. Людей дуже багато, пройти важко, але подивитися таки вартувало”, – каже чоловік.

Треба відзначити, шопка й справді зібрала багато глядачів. Кожен хоче зробити світлину на пам’ять, особливо, коли актори радо позують. Найбільше радіють такій дивовижі діти.

Слід зазначити, таку атракцію вже третій рік поспіль на різні свята влаштовують група Mime “IF”, яку заснували актори обласного муздрамтеатру. Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків відзначає, що наше місто може пишатися такою атракцією, адже франківські живі скульптури  вважаються одними з найкращих в Україні.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.