Учасники спілки АТО/ООС з Калущини привітали з Різдвом сім’ї загиблих і зниклих безвісти на війні (фото)

Новини, Суспільство

8 січня учасники Калуської громадської спілки АТО/ООС, що на Івано-Франківщині, вітали з Різдвом сім’ї загиблих і зниклих безвісти воїнів із Калуського району, а також  родину Героя Небесної Сотні Ігоря Дмитріва. Учасники спілки колядували й дарували рідним бійців пакуночки зі смаколиками.

Докладніше про різдвяну ініціативу Суспільному розповів голова спілки Олександр Соколовський.

Спершу ветерани вирушили у три церкви — римо-католицьку, греко-католицьку і православну.

“Ми там поколядували, нам дали гроші, і за них ми придбали подарунки”, — розповідає Олександр Соколовський.

Опісля учасники спілки поїхали у села Голинь, Мостище, Копанки, Середній Бабин, Томашівці, Ріп’янку, Вістову. Також заїхали у Калуш.

“Нас було 15-20 людей. Ми заходили, колядували, давали пакунки, спілкувалися і їхали далі. Іноді нас пригощали. Ми дарували фрукти, цукерки, печиво, одним словом — різдвяні смаколики. Кожен отримав пакунок”, — каже Олександр Соколовський.

Учасники спілки АТО/ООС з Калущини привітали з Різдвом сім'ї забиглих і зниклих безвісти на війніФото: Facebook/Oleksandr Sokolovskyi

Всього учасники спілки навідалися до сімей 10 загиблих бійців, одного зниклого безвісти та родини Героя Небесної Сотні Ігоря Дмитріва. Родичі ще двох військових із Калущини, які загинули на фронті, тут не живуть.

Учасники спілки АТО/ООС з Калущини привітали з Різдвом сім'ї забиглих і зниклих безвісти на війніФото: Facebook/Oleksandr Sokolovskyi

“Ми колядуємо для сімей загиблих з Калущини традиційно вже п’ятий рік поспіль. Щороку 8 січня збираємося і їдемо”, — розповів Олександр Соколовський.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.