Нв Прикарпатті рятувальники витягували автобус та швидку зі снігових заметів

Новини, Суспільство

Рятувальники Івано-Франківщини тричі виїжджали на допомогу людям.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ПрикарпаттяOnline.

09.01.2022 о 11:45 год. Надвірнянський район, Надвірнянська ТГ, с. Стримба, надання допомоги працівникам “швидкої” по буксируванню автомобіля, який застряг на засніженій ділянці дороги

09.01.2022 о 14:50 год. Косівський район, Космацька ТГ, с. Космач, надання допомоги водієві автобуса «Богдан» по буксируванню автобуса, який застряг на засніженій ділянці дороги, в якому перебувало 23 дітей та 3 дорослих осіб.

Крім того, 9 січня о 21:56 у місті Калуш, по вул. Б.Хмельницького, рятувальники надали людям допомогу в витягуванні кота, який застряг в елементах кузова легкового автомобіля. Все обійшлося добре.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.