На Тлумаччині чоловік казково прикрасив господу сотнями кольорових лампочок (фото)

Новини, Суспільство
Житель села Бортники, що на Тлумаччині, понад 15 років “одягає” будинок та все подвір’я яскравими ілюмінаціями.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

На Різдво господа Володимира Крив’яка красується на все село і чи не на всю Тлумацьку громаду. Чоловік каже, що так він створює святковий настрій і собі, і родині, і сусідам.

Для того, щоб прикрасити дві хати, паркан, криницю, сарай, альтанку та навіть будку собаки, Володимир витрачає день-півтора. У цьому йому іноді допомагає син Роман, але зачасту господар робить все сам, хоч і процес прикрашання непростий.

«Буває так, що почеплю повністю гірлянду, включаю в розетку – а вона не світить. Тоді я все повністю знімаю, шукаю, де порвалася, і йду паяти. Тоді нерви трохи беруть», – ділиться Володимир.

Його дружина Тетяна жартома каже, що у такі моменти вона не питається чоловіка, що сталося.

yzobrazhenye viber 2022 01 09 11 26 56 035 scaled

Кожного року Володимир збільшує кількість гірлянд і чіпляє їх по-різному. Цьогоріч господу прикрашає 28 гірлянд, кожна з яких завдовжки не менш, як 50 метрів.

Яскраве задоволення не з дешевих: якісна гірлянда на 500 лампочок коштує близько 500 гривень. До цьогорічних різдвяних свят Володимир докупив 6 нових гірлянд.

«Я на це не жалію грошей і наступного року буде ще більше», – обіцяє чоловік.

yzobrazhenye viber 2022 01 09 11 21 44 489 scaled

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.