ЗМІ опублікували карту розташування російських військ на кордоні України

Новини, Політика, Суспільство

Видання The New York Times опублікувало карту з розташуванням російських військ на кордоні з Україною.

Як пише видання The New York Times, ці війська, є загрозою ескалації конфлікту із сусідньою державою і “відкриття нового фронту”, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За інформацією видання, вони оточують Україну з трьох сторін. На карті вказано рід військ, їх чисельність, різновиди техніки.

Видання зазначає, що карта складена на основі даних від українських та західних джерел, незалежних військових аналітиків і супутникових знімків.

За оцінками видання, зробленими на основі даних спецслужб США, Кремль розробив операцію із залученням 175 тисяч військових. Як зазначає NYT, Росія знаходиться “на шляху” до отримання всього необхідного для початку вторгнення.

Видання повідомляє, що 2 групи військ розташовані біля кордону з Білоруссю, поряд із містами Єльня (Смоленська область) та Клинці (Брянська область).

Ще три групи розташувалися неподалік Воронежа, вказано на карті. Ці війська, за даними NYT, можуть безпосередньо загрожувати Києву в разі проведення військової операції. Ще одна група знаходиться в районі Волгограда, дві — біля кордону з так званими ЛНР і ДНР, зазначає видання.

Крім того, є ще розташування військових у міста Кореновськ (Краснодарський край, тільки артилерія) і на території Криму.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.