На Франківщині в ДТП загинуло немовля (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

На Івано-Франківщині в місті Коломия в ДТП загинуло немовля.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Держслужби з надзвичайних ситуацій в області.

7 січня о 18:55 до коломийських рятувальників надійшло повідомлення про аварію на автодорозі Н-10. Зіткнулися два легкові автомобілі. В результаті ДТП загинула 5-місячна дитина.

Рятувальники від’єднали клеми акумуляторної батареї та передали травмованих людей медикам.

Аварія сталася на перехресті доріг сполученням Р-24 Татарів — Кам’янець-Подільський і Н-10 Стрий — Чернівці — Мамалига. Про це повідомили на Facebook-сторінці Нацполіції в області.

“30-річний водій Toyota Rav 4 повертав з другорядної дороги у селі Ценява на головну, не переконався у безпечності маневру і зіткнувся з Peugeot Expert. Автомобіль Toyota відкинуло у кювет”, — йдеться у дописі.

Внаслідок аварії загинула 5-місячна дівчинка з Toyota. Також травмувалися водій та двоє пасажирів цього автомобіля — батько, мати та дідусь немовляти. Їх госпіталізували у медзаклад. Вони — жителі Снятинщини.

57-річний водій Peugeot Expert не травмувався, в автомобілі їхав сам.

На Франківщині в ДТП загинуло немовляФото: Поліція Івано-Франківської області

В обох водіїв відібрали кров на перевірку стану сп’яніння. Чоловіки — тверезі.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.