В Алмати розпочали антитерористичну спецоперацію, аеропорт звільнено – влада

Новини, Політика

Влада казахстанського міста Алмати заявляє про звільнення аеропорту із захоплення.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на заступник акима Алмати (віце-мер – ред.) Єржан Бабакумаров, якого цитує Tengrinews.kz

“У місті розпочато антитерористичну спецоперацію з метою встановлення порядку в місті. Аеропорт звільнено. Переводиться в штатний режим роботи”.

За даними інфоцентру комендатури Алмати, радикально налаштовані прихильники акцій протесту “завдали величезних збитків місту, чинили опір законним діям правоохоронних органів щодо наведення порядку та забезпечення безпеки”.

Влада заявляє про “мародерство з боку екстремістів”.

Жителів Алмати закликають зберігати спокій та “сприяти правоохоронним органам у наведенні конституційного порядку та встановленні громадської безпеки”.

5 січня казахстанське видання Orda.kz повідомило, що співробітники аеропорту Алмати покинули його через захоплення протестувальниками.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.