Рекорд по масовому виконанню коляди хочуть встановити на Прикарпатті

Новини, Суспільство

9 січня у селі Підгір’я, що на Богородчанщині, на території розважального та освітнього «Парку Історії Землі» всі охочі мають можливість приєднатись до встановлення рекорду України по наймасовішому виконанню коляди “Нова радість стала”.

Вхід на територію парку буде безкоштовним та без вікових обмежень, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

Реєстрація учасників відбуватиметься безпосередньо на вході, розпочнеться о 16:00 та триватиме протягом двох годин.

“Супроводжувати встановлення рекорду буде оркестр народних інструментів, тому також запрошуємо всіх бажаючих приносити народні інструменти та колядувати, граючи на них”, — кажуть організатори.

Одночасно колядувати розпочнуть о 18:00, саме тоді представники Книги рекордів зафіксують наймасовіше виконання коляди “Нова радість стала”.

Після чого людей запальним концертом розважатиме кавер-гурт “Party Вand”. А наприкінці дійства запустять святковий салют.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.