Обікрали будинок під час щедрування: у Тлумачі засудили неповнолітніх

Кримінал, Новини

Тлумацький районний суд виніс вирок двом неповнолітнім, які на Святвечір прийшли до чужого будинку щедрувати та обікрали його.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на вирок суду.

Двоє неповнолітніх у січні минулого року прийшли до чужої домівки, щоб пощедрувати. Один з них побачив у серванті 4000 гривень. В той час, поки він крав гроші, інший відволікав розмовою господаря житла.

Викрадені кошти неповнолітні злодії поділили між собою та витратили. Свою вину у суді вони визнали повністю, зазначили, що відшкодували потерпілому повну суму.

Тлумацький районний суд ухвалив:

Неповнолітнього (1) визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, та на підставі ч. 1 ст. 105 КК України звільнити його від покарання без визначення його виду і розміру. На підставі п. 3 ч. 2 ст. 105 КК України застосувати до неповнолітнього примусові заходи виховного характеру у виді передачі його під нагляд матері строком на один рік.

Неповнолітнього (2) визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, та на підставі ч. 1 ст. 105 КК України звільнити його від покарання без визначення його виду і розміру. На підставі п. 3 ч. 2 ст. 105 КК України застосувати до неповнолітнього примусові заходи виховного характеру у виді передачі його під нагляд матері строком на один рік.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.