Жінці світить до 15 років за те, що вбила нападника його ж ножем

Кримінал, Новини, Суспільство

На Миколаївщині щодо жінки розпочали провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ “Умисне вбивство” після того, як вона смертельно поранила чоловіка, який з ножем домагався її на дискотеці.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Миколаївської області.

“30-річна мешканка одного з сіл Миколаївського району завдала ножове поранення у живіт молодикові, тому що той проявляв до неї надмірну увагу на дискотеці.

Повідомлення про вбивство надійшло до поліції 1 січня близько шостої години ранку. За попередньою інформацією, місцевий мешканець чіплявся до жінки і навіть дістав ніж, щоб змусити її відповісти взаємністю. Ніж вона забрала та вдарила ним нетверезого знайомого. Від отриманих поранень 25-річний потерпілий помер на місці події”.

Жінку, яку поліція називає “зловмисницею”, затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ “Умисне вбивство”. Санкція статті передбачає до 15 років ув’язнення.

За процесуальної підтримки прокуратури затриманій повідомили про підозру, вирішується питання стосовно обрання запобіжного заходу.

Пізніше в поліції повідомили нові деталі події, встановлені під час першочергових слідчих дій. Зокрема, стверджується, що жінка вдарила чоловіка в живіт у той момент, коли працівник клубу притиснув його до стіни.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.