Вуличний філософ “Пане дай пару копійок”, – “якщо будемо приховувати зло, ніякої держави не буде”… (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В останні роки ми спостерігаємо фактичну відсутність незалежних ЗМІ в Україні.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

У своїй більшості, які місцеві так і загальнодержавні інформаційні ресурси належать олігархам, великим промисловим групам, партіям та криміналу. Однак не все так погано, адже альтернативні думки дають Вам нашим глядачам та читачам у великому інформаційному потоці відділити «зерно – правди, від полови – брехні».

Франківський вуличний філософ пан Василь більш відомий, як «Пане, пане дай пару копійок» висловив своє побажання до роботи журналістів.

«У мене одне, повага один до одного, любов один до одного, ось тоді стане Україна. Як досягати? Журналісти, ви знімаєте ви повинні то зерно добра, аби воно проростало і йшло на користь українцям. А, якщо будемо приховувати зло, повірте мені, ніякої держави не буде.  Я кажу й вам так само діти, але зерно, якщо ви є журналісти тільки добра проявляйте, якщо ж бачите десь зло, треба викорінювати, це ваше важке завдання журналістів.

У свою чергу  редактор газети Голос ІФ Ростислав Гудзінський звернувся до читачів та глядачів.

“Що ж друзі, думаю, що багатьом з нас слова пана Василя стануть у нагоді, ну а ми – редакція газети Голос ІФу свою чергу, як і раніше будемо висвітлювати, як негативну так і позитивну сторони життя українського суспільства.

Всім бажаємо, здоров’я, вдачі, миру та сімейного затишку, давайте у Новому 2022 році будемо трішечки добріші та уважніші один до одного, не забувайте рідних та близьких, вони цього варті.

Хто вперше зайшов на канал Голос ІФ не забудьте підписатися і буде Вам щастя!” – сказав Ростислав Гудзінський.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.