На Івано-Франківщині розшукують 16-річну дівчину з центру соцпідтримки “Теплий дім”

Кримінал, Новини, Суспільство

Прикарпатські поліцейські розшукують 16-річну вихованку Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей “Теплий дім”.

Про це повідомляє  щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку обласної поліції.

Як йдеться у дописі, поліцейські розшукують 16-річну Анну-Марію Шевчук, яка живе в Івано-Франківську. Дівчина 1 січня приблизно о 18:00 сама залишила центр соціальної підтримки. Зараз місце перебування Анни-Марії невідоме.

Прикмети зниклої дівчини: зріст приблизно 165 см, середня статура, волосся русяве до плечей. Анна-Марія була одягнута в зимову коротку куртку чорного кольору, чорні джинси та чорне взуття.

“Якщо ви володієте будь-якою інформацією, яка може сприяти встановленню місця перебування неповнолітньої Анни-Марії Шевчук, просимо негайно телефонувати на лінію “102” або інформувати відділ ювенальної превенції в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 79-03-23, 096 327 70 24″, — йдеться у повідомленні.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.