На Прикарпатті поліцейські вилучили 455 нелегальних ялинок

Кримінал, Новини, Суспільство

Прикарпатські поліцейські вилучили 455 нелегальних ялинок на суму майже 100 тис. грн.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Нацполіції в області.

Як йдеться у дописі, від початку відпрацювань поліцейські провели приблизно 500 перевірок. Вони виявили 55 порушень, а на винуватців склали адміністративні матеріали.

“12 адмінматеріалів склали за ст. 159 КУпАП, за ст. 160 КУпАП – 38 протоколів, ще п’ять адмінматеріалів оформили лісники за ст. 65 КУпАП – незаконна порубка, пошкодження та знищення лісових культур і молодняку”, – йдеться у повідомленні.

Також поліцейські розпочали три кримінальні провадження за ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Перевірки серед підприємців проводили поліцейські разом з працівниками Держлісгоспу. Вони перевіряли законність перевезення та реалізацію хвойних дерев, наявність документів та дозволів. Якщо документація та маркування на ялинках відсутні, то порушників притягують до відповідальності.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.