Юлія Тимошенко вимагає від уряду термінових рішень щодо недопущення зростання цін на продукти харчування

Новини, Політика, Суспільство

Надзвичайно високі тарифи на електроенергію для підприємств змушують бізнес підвищувати ціни на товари або ж закривати виробництва.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Юлію Тимошенко у своєму дописі на офіційній Фейсбук-сторінці.

Невдовзі подорожчають базові для українців харчові продукти – молоко, м’ясо, хліб. Уряд має терміново ухвалити рішення, щоб захистити людей від росту цін на найнеобхідніше та підтримати виробників.

Таку вимогу висловила Голова партії «Батьківщина»

«Сталося те, про що останні кілька місяців я попереджала владу. Шалені ціни на енергоносії поставили бізнес перед вибором – встановлювати непосильні для людей ціни на свою продукцію чи зупиняти виробництво. Сьогодні на сполох б’ють вже цілі асоціації харчовиків», – наголосила Юлія Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» обурилася бездіяльністю влади у цьому питанні та попередила, що ігнорування проблеми перетворить її на катастрофу.

«Уряд має терміново – ще до нового року – зібратися на екстрене засідання й ухвалити рішення, які захистять людей від росту цін на найнеобхідніше та підтримають виробників», – переконана Юлія Тимошенко.

За її словами, ситуація вимагає термінових професійних дій, і нехтування проблемами людей – неприпустиме.

«Не впоралися із закупівлею газу – то хоча б хліб вбережіть від подорожчання. Не вмієте самі – запитайте тих, хто знає як. А краще просто визнайте свою профнепридатність та напишіть заяви про відставку. Досить вже людям розплачуватися за ваше дилетантство. І не після свят, а ще до Нового року!» – закликала політик.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.