Відійшов у вічність підполковник міліції у відставці Роман Боднарук (фото)

Новини, Суспільство

Колектив Головного управління Національної поліції в Івано-Франківської області, ветерани та пенсіонери МВС в області висловлюють глибоке співчуття з приводу передчасної смерті Боднарука Романа Дмитровича – фахівця I категорії центру забезпечення ГУНП в Івано-Франківській області.

Про це повідомляє  щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Прикарпаття. 

30 грудня, на 68 році життя, після тривалої хвороби, відійшов у вічність підполковник міліції у відставці, ветеран ОВС.

“Наш колега був на пенсії та продовжував працювати в обласному апараті Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області фахівцем I категорії центру забезпечення ГУНП. Найщиріші співчуття рідним та близьким померлого. Вічна пам’ять“. – пишуть на сторінці поліції.

Боднарук Роман Дмитрович народився 20.10.1953 року в селі Підгір’я Богородчанського району в 1975 році, закінчив Івано-Франківський інститут нафти і газу, багато років пропрацював начальником відділу капітального будівництва УМВС в Івано-Франківській області.

Поминальна панахида відбудеться 31 грудня о 17:00 у Будинку смутку.

Похорон відбудеться 1 січня о 12:00 з виїздом до місця поховання – в с. Підгір`я (Богородчанська територіальна громада).

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.