В останню путь провели бійця коломийської “десятки”

Новини, Суспільство

Вранці 27 грудня у Києві через онкологічне захворювання помер розвідник розвідувальної роти 10 окремої гірсько-штурмової бригади, що дислокується у Коломиї, одесит Кирило Недін.

Сьогодні 10 Гірсько- Штурмова Бригада попрощалась з ним,  інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на сторінку 10 Гірсько-Штурмової Бригади у Facebook.

“Сьогодні ми прощаємось з старшим солдатом НЕДІНИМ Кирилом Олеговичем, який пішов з життя 26.12.2021 року в наслідок тривалого онкологічного захворювання. Спи спокійно, друже. Нехай земля буде тобі пухом. Вічна пам’ять!”,- йдеться в дописі.

Нагадаємо, 12 грудня бійцеві виповнилося 34 роки. Кирило народився в Одесі. До армії був моряком. Був учасником Майдану в Одесі, брав участь у подіях 2 травня 2014 року, коли горів Будинок профспілок. До січня 2021 року був у 24 механізовану бригаду імені Короля Данила. Згодом пішов на контракт у 10 гірсько-штурмову бригаду.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.