Магнітуда 2,4 бали: на Івано-Франківщині зафіксували землетрус

Новини, Суспільство

Землетрус на Івано-Франківщині стався на глибині 3 кілометрів.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на  Головний центр спеціального контролю.

29 грудня стався землетрус на Івано-Франківщині. У районі селища Білозоріна, Надвірнянського району спостерігалися підземні поштовхи на глибині 3 кілометри.

Магнітуда землетрусу склала 2,4 бали за шкалою Ріхтера. За класифікацією землетрус відноситься до ледве відчутних. Коливання могли відчути люди, які перебували у спокійному стані усередині приміщення. Найбільше підземні поштовхи відчувалися на верхніх поверхах.

Зазначається, що цей землетрус став дев’ятим за 2021 рік на Івано-Франківщині. Раніше підземні поштовхи фіксували 21 грудня. Магнітуда останнього землетрусу склала 2,6 бали за шкалою Ріхтера.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.