“Лікар із опіками встиг винести пацієнта”: перше відео з місця смертельної пожежі у лікарні на Прикарпатті (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Очевидець каже, що медики рятували пацієнтів, ризикуючи своїм життям.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Телеграф.

У поліції Івано-Франківської області розповіли подробиці смертельної пожежі в реанімації Косівської центральної районної лікарні, де стався вибух, а потім почалася пожежа. Вогонь забрав життя трьох людей, коронавірус — ще одного пацієнта. Крім того, троє людей постраждали та направлені до лікарні Івано-Франківського обласного центру.

У поліції кажуть, що на місце о 21:20 відразу після дзвінка про НП прибули і рятувальники, і правоохоронці. Перші оперативно загасили вогонь та евакуювали пацієнтів. Копи ж розслідують трагедію, у якій загинули люди у реанімації.

Крім того, один із місцевих жителів опублікував відео, на якому видно наслідки стихії: згорілі палати та вибите скло. За словами чоловіка, один із лікарів отримав опіки дихальних шляхів, але, незважаючи на це, зумів винести свого пацієнта на свіже повітря.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.