“Українці – наш народ, це наша територія” – Кадиров (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Підконтрольний Кремлю глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що якщо український президент Володимир Зеленський продовжуватиме проводити антиросійську політику, то Україну необхідно буде приєднати до Росії.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на РИА Новости.

“Українці – наш народ, це наша територія. Це моя думка”.

“Або приєднав би Чеченську Республіку до України, або давно б забрав, вирішив би питання там. Але є державні домовленості, які не дозволяють приймати такі рішення”.

 Кадиров заявив, що сам давно б вирішив українське “питання”, але потрібне відповідне доручення.

За його словами, західні країни зацікавлені у тому, щоб відкрити в Україні свої військові бази і таким чином диктувати Росії умови.

Глава Чечні висловив упевненість, що російський лідер не дозволить таким планам здійснитись.

Себе Кадиров назвав “піхотою”, яка готова “виконати наказ абсолютно без проблем”, тому що “цілісність, безпека держави та нашого народу – найважливіші”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.