Негода на Прикарпатті: в Яремче та поблизу Буковелю десятки машин в заторах, чекають додаткову снігоочисну техніку (фото)

Новини

Через снігопад, який не припиняється над Івано-Франківщиною вже понад шість годин, а також ожележицю, на дорогах виникли ускладнення руху транспортних засобів.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ .

Зокрема відомо про проблеми на ділянці автомобільної дороги Н-09 «Львів-Мукачево» в місті Яремче по вулиці Свободи (підйом в районі ресторану Гуцульщина). До місця направлено додаткову снігоочисну техніку.
Також суттєве скупчення машин виникло на ділянці місцевої «нової» дороги з ТК Буковель до Яблуницького перевалу. До місця направлено додаткову снігоочисну техніку. Фото з місця події опублікував журналіст Юрій Надольський.
Рятувальники просять утриматися від поїздок у даному напрямку.
Як інформує Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області, станом на 17:00 25 грудня на розчищення від снігу доріг державного значення та посипанні сіллю і піщано-сольовою сумішшю задіяно 51 одиницю техніки та 67 працівників. Покриття проїзної частини – частково засніжене.
Виникли й проблеми з рухом комунального транспорту “Електроавтотранс”.  У зв’язку поганими дорожніми умовами неможливий розворот автобусу маршруту #61 Тисменичани на кінцевій зупинці. Розворот в селі Тисменичани – Фермерське господарство(млин).  Також неможливий проїзд тролейбусів #4 на кінцевій зупинці “Барва” в Ямниці. Тролейбуси курсують тільки до цементно-шиферного комбінату.
У телеграм-спільноті ЧАТ 112 водії пишуть про стан дороги на Тернопіль: “Годину тому приїхав з Тернопільської області…, до “кордону”з Франківською дорога чиста, після…суцільна ожеледь,особливо через Тисменицю і аж до Франківська!!! “
Є інформація про сильну ожеледь у Делятині та ДТП у Лоєвій, що між Делятином та Надвірною та довгий затор у Поляниці під Буковеле.
 Рятувальники надають допомогу на автошляхах області.
25 грудня о 13:12 до Косівських рятувальників поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Старий Косів. По прибутті до місця події було встановлено, що легковий автомобіль «Toyota» з’їхав в кювет. Рятувальники ДПРЧ-14 провели заходи щодо від’єднання клем АКБ автомобіля.
А о 18:20 допомога рятувальників знадобилася водію, транспортний засіб якого застряг у сніговому заметі в селищі Солотвин, Івано-Франківського району. Рятувальники відбуксирували легковий автомобіль на проїжджу частину дороги. В салоні автомобіля перебувало 2 особи, з них 1 дитина.
І о 19:17 Верховинські рятувальники надали допомогу по буксируванню карети ШМД, що застрягла в сніговому заметі.
Рятувальники застерігають мешканців області, утриматися від поїздок на період ускладнення погодних умов!!!

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.