З Днем міліції! Привітання ветеранів (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Щороку 20 грудня працівники ОВС вшановують тих, хто присвятив своє життя служінню Закону, стояв на варті правопорядку та спокою громадян.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Саме цю дату визначають Днем вшанування пенсіонерів і ветеранів МВС і Нацполіції України. Вони починали будувати міліцію молодої незалежної Української держави і зараз повні сил, енергії та готові надати допомогу і передати свій багатий досвід молодим колегам.

Ваш практичний та життєвий досвід – це безмежна скарбниця мудрості. Це професійне свято людей, яких просто не можна не поважати – це мужня та почесна професія.

Зокрема відомий на Прикарпатті громадський діяч, підполковник міліції у відставці Роситслав Гудзінський вшановуючи ветеранів ОВС написав у себе на сторінці у ФБ:

«Шановні ветерани та пенсіонери МВС, рідні та близькі! Щиро вітаю Вас з Днем міліції! Бажаю усім міцного здоров’я, успіхів, сімейного затишку та любові близьких! Нехай Вам щастить!

Як ніколи спільноті ветеранів потрібна єдність та взаємодопомога. Разом ми здолаємо усі перешкоди, разом ми переможемо!» – зазначив Ростислав Гудзінський.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ: 

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.