На Франківщині зупинили мікроавтобуси з нелегальними ялинками (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

На Богородчанщині та Надвірнянщині правоохоронці днями виявили правопорушників, які перевозили лісодеревину без належних дозвільних документів.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на обласну поліцію.

17 грудня працівники сектору реагування патрульної поліції Богородчанщини в селі Саджава зупинили автомобіль Renault Master.

Водій, місцевий мешканець, перевозив ялинки без супровідних документів на купівлю деревини, її перевезення та відповідних номерних бирок.

19 грудня дільничні офіцери поліції у селі Пнів зупинили транспортний засіб Mercedes Sprinter, водій якого перевозив ялинки також без документів і бирок. Йдеться про майже сотню ялинок.

Слідчі у двох випадках вилучили автомобілі з лісодеревиною, а за цими фактами розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.