12-річний хлопчик на Франківщині провалився під кригу на озері

Новини, Суспільство

У Тисмениці, що на Прикарпатті, на міському озері надзвичайники врятували хлопчика, який на озері провалився під кригу.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення на Facebook-сторінці Держслужби з надзвичайних ситуацій в області.

20 грудня о 16:16 рятувальники отримали повідомлення про те, що на міському озері у Тисмениці під кригу провалилася 12-річна дитина.

“До місця події негайно виїхали рятувальники другої Державної пожежно-рятувальної частини Тисмениці. Ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу місцеві жителі витягнули 12-річного хлопця з води та передали медикам”, — йдеться у повідомленні.

Речниця Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Христина Перцович розповіла, що хлопчика госпіталізували та оглянули медики. За її словами, він промерз та був наляканий.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.