За крадіжки молодик на Прикарпатті піде за грати

Кримінал, Новини

Цілу серію майнових злочинів вчинив 18-річний молодик, якому Калуський міськрайонний суд виніс днями обвинувальний вирок. Молодик у квітні цього року проник до одного з магазинів та викрав звідти грошові кошти

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської обласної прокуратури.

Через місяць зловмисник знову повернувся до цієї крамниці та, побачивши там продавчиню, завдав їй удару тупим твердим предметом в голову. Внаслідок цього жінка отримала відкриту черепно-мозкову травму із забоєм головного мозку, а нападник, викравши кошти, з місця злочину зник.

Крім цього, він викрав мобільний телефон своєї знайомої.

До того всього хлопець, не зважаючи на свій молодий вік, виявився ще раніше судимим.

Публічне обвинувачення у суді підтримувала Калуська окружна прокуратура.

Суд визнав хлопця винним у скоєнні злочинів, передбачених частиною 3 статті 185, частиною 4 статті 187 та частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, які передбачають кримінальну відповідальність за крадіжку з проникненням до приміщення, розбій, поєднаний з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень та грабіж і визначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 9 років.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.