Коломийські рятувальники вберегли двох підлітків від прогулянки тонкою кригою на озері

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську, Галичі та Коломиї велося цілодобове чергування.

Чергова зміна Коломийської рятувально-водолазної станції на міському озері заміряла товщину льоду, який становить 2-3 см, є крихким та небезпечним.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Не допущено на небезпечний лід двох підлітків. З ними проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах в зимовий період. Після зауваження рятувальників підлітки покинули небезпечний лід.  Також проведено профілактичні бесіди з трьома рибалками.

17 грудня на міських озерах Івано-Франківська, Коломиї та на річці Дністер у Галичі не допущено порушень, які могли б призвести до травмуванню відпочивальників.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.