Юних прикарпатців закликають подякувати святому Миколаю

Новини, Суспільство

Традиційна вже акція «Лист-подяка святому Миколаю» стартує завтра, 19 грудня, на території колишнього Палацу Потоцьких в Івано-Франківську.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на коментар у комунальному підприємстві «Простір інноваційних креацій «Палац», яке опікується палацовим комплексом.

Як зазначається, кожен охочий маленький іванофранківець або гість нашого міста може вкинути свого листа-подяку до спеціальної скриньки, яку встановлять завтра біля палацової ялинки. Акція стартує одразу після церемонії запалення новорічної ялинки на території Палацу Потоцьких, яка розпочнеться о 17.00 годині 19 грудня.

Вкинуті до скриньки листи працівники КП «Простір інноваційних креацій «Палац» урочисто зачитають 2 січня.

Торік, нагадаємо, автори найцікавіших і найкреативніших листів отримали від святого Миколая цікаві призи.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.