Обдаровані діти Прикарпаття можуть виграти грант на безкоштовне навчання в університеті

Новини, Суспільство

Фонду отця Івана Луцького оголосив старт реєстрації на конкурси для обдарованої молоді, яка знає, що власні знання допомагають отримувати якісну освіту.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку

Як повідомили Фіртку організатори перемога в конкурсах дозволить отримати грант на безкоштовне навчання в Університеті Короля Данила. Також призери отримають грошовий подарунок від команди УКД.

До участі в конкурсі запрошуються учні випускних класів закладів загальної середньої освіти (8, 9, 10, 11 класів), або особи, які мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту у 2021/2022 навчальному році.

Гранти на навчання в УКД можна отримати за наступними напрямками:

Англійська мова

Географія

Графічна робота “Тематична листівка”

Журналістика

Історія України

Математика

Право

Українська мова

Призовий фонд конкурсу:

Кожен учасник стане власником цінних подарунків від організатора та партнерів;

3 місце – частковий грант на навчання (оплата 30% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 500 грн. та цінні подарунки від організатора та партнерів;

2 місце – частковий грант на навчання (оплата 50% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 1000 грн. та цінні подарунки від організатора та партнерів;

1 місце – грант на навчання (оплата 100% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 1 500 грн. та цінні подарунки від організатора та партнерів.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.