Відомо, скільки коштів витратили з міського бюджету на МФК “Прикарпаття”

Економіка, Новини, Суспільство

МФК “Прикарпаття” у цьому сезоні завершив першу частину чемпіонату на сьомому місці. Однак цікаво, скільки коштів команда отримала у 2021-му році від міста.

Про це  інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Фіртка відправила запит першому заступнику міського голови Вікторії Сусаніні. Також, посадовиця відповідає за фінансове управління Івано-Франківської міської ради.

У запиті поставили запитання: “Скільки коштів витрачено на МФК “Прикарпаття” у 2021-му році?” На що отримали відповідь:

“У 2021 році було спрямовано з бюджету Міської громади на ГО МФК “Прикарпаття” кошти в розмірі 21 014,7 тисячі гривень.”

Тобто, у 2021-му році виділено понад 21 мільйон гривень. Що стосується 2022 року, то на цей момент, бюджет ще формується.


Також, Фіртка надіслала такий самий запит у Департамент фінансів Івано-Франківської ОДА. З обласного бюджету на МФК “Прикарпаття” не витратили нічого.

“Надання фінансової підтримки Івано-Франківському міському футбольному клубу «Прикарпаття» у 2021 році з обласного бюджету не здійснювалося. Також, у проєкті обласного бюджету на 2022 рік такі видатки не враховані”, – йдеться у відповіді.

Однак, у департаменті фінансів проінформували, що рішенням обласної ради від 23.12.2020 №42-2/2020 “Про обласний бюджет на 2021 рік” на надання фінансової підтримки громадським організаціям фізкультурно-спортивного спрямування передбачені кошти в сумі 3 мільйони 800 тисяч гривень. Головним розпорядником коштів обласного бюджету визначено управління спорту облдержадміністрації.

 

 

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.