Місце, де зустрілись історія, культура та розваги – поблизу Івано-Франківська з’явилась локація, яка притягує до себе туристів зі всієї країни (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Туризм

Наш світ наповнений дивами, і пізнавати його можна весело та всією родиною.

Про це  інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Можливість зануритися в історію Землі надає гостям парк Underhill, який знаходиться в селі Підгір’я на Івано-Франківщині. Тут кожен може знайти розваги до душі та чудово провести час удвох з коханою людиною, разом з дітьми чи друзями. Причому кожен візит буде особливим, адже у нас постійно проходять якісь цікаві івенти та оновлюються експозиції. Вирушайте в захоплюючу подорож в минуле та майбутнє, щоб отримати безліч приємних відчуттів та нових знань!

Хто живе в Парку історії Землі

Постійно дивувати, надавати корисну інформацію та розважати – ось мета нашого проєкту, і одними с найулюбленіших локацій гостей є вольєри з тваринами та скульптури тварин різних епох. Ви можете зустрітися із найрізноманітнішими мешканцями парку:

1. Стародавніми тваринами, а точніше – їх рукотворними копіями, втіленими талановитими скульпторами. Дорослим та дітям обов’язково сподобається зустріч з нелітаючими птахами, мамонтами, шаблезубим тигром, кущовим биком, печерним ведмедем тощо. А можливість доторкнутися і навіть погратися зі скульптурами стане ще одним сюрпризом для маленьких відвідувачів.

2. Справжніми страусами, які бачити в нашій країні дуже незвично, але видно, що тут їм комфортно. Великі та сильні птахи вільно почуваються на території парку.

3. Величними левами та тигром, для яких створили імітацію природного ландшафту, щоб тварини могли гратися, відпочивати та лазити.

Парк історії Землі Underhill – унікальне місце, де минуле переплітається із сьогоденням та майбутнім, тому у відвідувачів є можливість подивитися спочатку, якою була фауна на планеті мільйони років тому, а через кілька хвилин насолоджуватися спогляданням сучасних тварин.

Від криптозою до голоцену – вся історія Землі

Знайти відповіді на найрізноманітніші питання, пов’язані зі створення планети, розвитком на ній життя, а також космічними та еволюційними процесами, дозволяє відвідування музею історії Землі. Кожного року ми оновлюємо експозицію, щоб дивувати дорослих та дітей, а також облаштували живий куточок, де можна оглянути, яким був рослинний світ у минулі часи. А щоб залишилися спогади про неймовірний музей, пропонуємо зробити фото з експонатами.

Весела археологія для дітей і дорослих

Активний та водночас пізнавальний відпочинок – саме цього прагнуть українці. От тільки археологія навряд чи асоціюється з чимось неймовірним та цікавим. Наш парк змінює уявлення про дослідження історії Землі, надаючи багато корисної інформації в інтерактивній формі, а також урізноманітнюючи перебування гостей усілякими атракціями. Ось лише декілька речей, які можна робити окрім відвідання музею та взаємодії з тваринами доісторичної епохи:

  • відвідати фуд-корт, що скуштувати смаколики та відновити сили;
  • взяти участь у спортивних розвагах, які особливо подобаються дітям, у котрих, як інколи здається батькам, є невичерпний запас енергії;
  • попрямувати з минулого у майбутнє, відвідавши портал з новітніми розробками робототехніки;
  • рушити на дитячий майданчик, де діти можуть гратися та спілкуватися, а у дорослих з’явиться кілька хвилин, щоб перепочити;
  • придбати сувеніри (в тому числі маленьких динозаврів), щоб згадувати при веселу мандрівку в парк Underhill.

Ми працюємо кожен день і з радістю знайомимо дорослих та дітей з історією нашої планети!

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.