У франківській мерії без тендерів закупили новорічних подарунків на 430 тисяч гривень

Економіка, Новини, Суспільство

Підрозділи мерії без тендерів закупляють у франківської підприємиці новорічних подарунків на 430 тисяч гривень.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Незалежні медіа Прикарпаття.

За даними порталу Clarity Project у грудні 2021 року структурні підрозділи виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради підписали 10 прямих договорів на закупівлю новорічних подарунків з місцевою підприємицею Фурсою Марією Яківною. Загальна вартість укладених станом на 14 грудня договорів складає 430 тисяч 526 гривень.

За ці кошти в мерії отримають 4969 комплектів новорічних подарунків та ще 223 кг солодощів,

До слова, окрім підрозділів соціальної та освітньої сфери відповідні закупівлі проводили непрофільні Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики, Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження, Департамент благоустрою та Департамент інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста.

Така ситуація могла бути викликана потребою організувати закупівлю без проведення тендерних процедур, розділивши кошти між підрозділами виконкому.

 105141

Слід відзначити, що 67-річна підприємиця, яка буде поставляти кондитерські вироби для мерії, протягом останніх чотирьох років не мала досвіду участі в тендерних процедурах чи підписання прямих договорів з бюджетними організаціями та органами влади.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.