Небайдужих прикарпатців просять долучитися до збору коштів на подарунки людям з інвалідністю

Новини, Суспільство

Стати Миколаєм для людей з інвалідністю, що користуються кріслом колісним закликають небайдужих прикарпатців у благодійному фонді “ХРЕБЕТ”.

Про це повідомила очільниця фонду Христина Сирова-Ковалишин, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

З допомогою небайдужих прикарпатців вони сподіваються влаштувати своїм підопічним, а це понад тридцятеро людей влаштувати свято та вручити подарункові пакети: солодощі, фрукти, тощо.

Допомогти можна не лише фінансово, але й передавши продукти чи речі. Свою пожертву можна зробити до 18 грудня.

“Щиро просимо долучитися до цього свята св. Миколая своїми благодійними фінансовими внесками, на які ми придбаємо все необхідне та влаштуємо атмосферну і яскраву зустріч.Також запрошуємо до співпраці в даному заході партнерів, які можуть долучитись своїми подарунками чи гостиною у закладі громадського харчування. Нехай добро шириться та повертається сторицею до тих, хто його дарує”, – зазначила Христина.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.