На Прикарпатті знайшли хуліганів, які в ніч на Андрея пошкодили шкільний автобус та автомобілі (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

У Ворохті у ніч на Андрея побили вікна в шкільному автобусі та автомобілях.

У поліції Прикарпаття повідомили, що хуліганів затримали. 13 грудня на «102» надійшло повідомлення, що невідомі  серед ночі пошкодили вікна у двох легковиках та автобусі, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Працівники поліції ретельно оглянули місце події, опитали можливих свідків та очевидців, а також переглянули камери відеоспостереження поблизу місця злочину. Хуліганів знайшли того ж дня. Йдеться про двох місцевих мешканців, віком 17 та 16 років.

“Наразі поліцейські з’ясовують мотиви такої поведінки підлітків. За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушникам загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років”, – йдеться у повідомленні поліції.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.