У Франківську на залізничному вокзалі пластунам передали Вифлеємський вогонь

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську черговий залізничного вокзалу Іван Вівчарик передав пластунам Вифлеємський вогонь, повідомила кореспондентка Суспільного.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Пластуни засвітили лампадку, а після цього під музику на гітарі заспівали пісню Вифлеємського вогню миру. Протягом години охочі могли засвітити свічку від вогню у холі залізничного вокзалу. До Різдва пластуни передаватимуть вогонь у храми, міську раду, військовим, каже представниця Пласту Івано-Франківської станиці Марта Онуфріїв.

“Для мене цей момент передачі Вифлеємського вогню — яскравий, світлий, теплий. Такий момент, який здружує, зміцнює наші зв’язки, наші стосунки між пластунами, іншими жителями міста, між усіма церквами міста та усіма, хто з радістю приймає його”, — сказала Марта Онуфріїв.

Цього року до акції передачі Вифлеємського вогню миру вперше долучилася Укрзалізниця. Провідники потягів доставили його в обласні центри України, а також у міста Лисичанськ, Костянтинівку та Маріуполь. О 19:00 представники Укрзалізниці передали вогонь пластунам одночасно на 25 вокзалах України. Про це Суспільному сказав черговий вокзалу станції Івано-Франківськ Іван Вівчарик.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.