На Івано-Франківщині поліція вилучила фальсифікованого алкоголю на суму понад 1 мільйон гривень (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Протидія незаконного обігу підакцизних товарів.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Вежу.

Щодня поліцейські наряди здійснюють масштабні перевірки нелегального ринку алкогольних напоїв та тютюнових виробів. У полі зору правоохоронців – крамниці і кіоски, місця стихійної торгівлі. Тут чи не найбільше рейдові групи документують факти тіньового збуту підакцизної продукції.

Продавцям алкоголю та тютюну, які займаються їх нелегальним збутом, загрожують штрафні санкції, а то й різні терміни ув”язнення.

в ході рейдових перевірок закладів торгівлі поліція вилучила з незаконного обігу майже 4 тисячі пачок цигарок на 129 тисяч гривень та 4 тисячі літрів фальсифікованого алкоголю на суму понад 1 мільйон гривень.

Михайло Березень, Геннадій Томнюк, Новини на Вежі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.